Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak to Marx s Engelsem psali především o sobě.

0 0
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Lumpenproletariát, jak jej popisujete, neomarxisté, jsou produktem geniální ruské hybridní války, která způsobuje rozklad společnosti ve státech Evropy, ale i ve světě! Tento rozklad společnosti u nás působí předlistopadoví, komunističtí oligarchové, kteří se stali polistopadovými, postkomunistickými oligarchy, a působí spolu s členy komunistického Prognostického ústavu, jehož členové zde pracovali pod přímým dohledem ruských tajných služeb KGB. Narativ komunistických disidentů se však liší do ruského narativu vytvářejícího u nás alternativní myšlení! Právě tento proruský narativ u nás zastávají mnozí nejvyšší političtí činitelé. A proklamace o neomarxismu mají jen zastírat skutečné dění!

:-)

2 0
možnosti

"Vseho do casu a Pan Buh naveky." Rceni, ktere uznavam i kdyz cirkevni organizaci nemusim.

Mam moznost pozorovat oba svety. Ten skutecne zapadni (USA) a ten svet vychodni. (EU) (vratil jsem se z CR pred tydnem)

Vidim pohyb na te strane zapadni. Je dilci, ale je mozny byt urychlen listopadovou volbou do Kongresu. (cely House a jedna tretina Senatu) a ve volbach v jednotlivych statech.

EU se stale topi v idejich levice. Volby ve Francii ukazaly presne, jak lide premysli. V CR volby v minulem roce vystrnadily cizaka z vedeni CR, ale za vytvoreni "peticlene koalice". Zadny silny jedinec, takze vse zustane pri starem. Stejny socialni stat, ktery neresi zakladni podstatu zivota cloveka. Vse je podano obcanum statem. Ze za 30 let se nestal zadny pohyb k lepsimu, je videt v zadluzenoti zeme, organizaci prumyslu, kdy energie je nastavena na jediny stat a zakladni cast prumuslu je v rukou ciziny.

Letargie obcanu je ukazkova. Snad omluvou je ta valka na Ukrajine.

Mel jsem napsan vetsi rozbor. Smazal jsem jej a zustavam u toho nejvetsiho rozdilu mezi tim zapadnim a vychodnim systemem. Zapad dava silu jedinci s jeho vidinou progresu. Vychod se balamuti ideologii stran. To nikdy neprineslo klid v Evrope.

0 1
možnosti

Je to jinak! Pravolevé vidění světa je vytlačováno, ztrácí se ideologie, ale i vize do budoucnosti a vše je řízeno ze zákulisí ruskou hybridní válkou! U nás, v celé Evropě, ale i v Americe! :-)

0 0
možnosti

A kruciš. To víte, chvíli koketujete s Klausem a Jaklem a stane se vám toto. ;-)

Karl a Fridrich vymysleli nálepku na lidi, které bylo nutné odstranit, silně to připomíná jiné, třeba "kavárenští povaleči", nebo "židobolševici". Vlastně je to pořád stejná nota. Je docela vtipné sledovat, jak se tahle rétorika označení oběti, kterou je nutné nenávidět, obrací proti autorovi.

Třeba dnes neviditelnější představitel lumpenproletariátu Putin, no jo, vždyť označil celý národ za nacisty, fašisty a homouše řízené přímo Bidenem.

Evidentně se Klaus mílí jako Lenin, zase to nezačalo na západě, ale na východě. Tady se Česká republika už jasně vymezila a Klaus je kupodivu pozadu, i když na to má neprůstřelnou teorii. Zachraňte planetu, prosím, vy, Klaus a Jakl.;-)

3 2
možnosti

Zachránit nás může jen heslo Václava Klause: "Pravda a Láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!" Nic nového! To má od Ježíše z Nazareta.

Pro nás má cenu pochopit, komu a proč to heslo vadí! :-)

0 0
možnosti

J31a88n 57R29á63ž

19. 5. 2022 12:16

Za poslední odstavec jsem dal karmu.[>-]

1 0
možnosti
Foto

To se dalo čekat. ;-D

1 0
možnosti

Odkaz na trochu delší video. Neznalí angličtiny mohou první dvě minuty přeskočit, potom začínají české titulky.

https://www.youtube.com/watch?v=XsK7gNYJ4f0

Myslím, že současnost je daná působením tzv. trolů v dávné minulosti.

0 0
možnosti
Foto

:-) Lumen antikvariát. Tak na kvadrát. Akorát;-)

0 0
možnosti
Foto

Kapitalismus jako před 60-ti lety? Tak to je podle mě málo.

Měl by se vrátit klasickej kapitalismus Amerického divokého západu. To je ten pravej ořechovej kapitálismus.

3 0
možnosti
Foto

Ten už sme tu taky měli. Před třiceti lety;-)

2 0
možnosti
Foto

Tyto skupiny by nikdy nemohly ovládat volby, kdyby jim nepomáhaly masy jiných skupin.

1 0
možnosti

V tom má asi VK pravdu, bo pohled směrem západně praví, že před x-lety pánové Marx a Engels teoreticky vymysleli co se na východě radostně realizovalo a naší zem nešťastně poznamenalo...

A opět za cca posledních 20 let jdou ze západního směru samé chuťovky...gender, politická korektnost,Gréta a její klima, Lgbt,Mee too...jak to jen v souhrnu nazvat....

4 1
možnosti

Jo, a zase se to zrealizuje radostně na východě.;-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik