Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F29i97l82i48p 42T90y70k59a28l

13. 8. 2022 16:31

Po přečtení vašeho článku nevezmu knihu od p. Valenta ani do rukou, natožpak abych ji četl. Žiji v Německu (BRD) od roku 1968 a mám naprosto jiný pohled na Němce než vy, respektive p.Valenta. To co zde uvádíte je nehorázný blábol.

B.T.W. abych mohl pokračovat ve studiu musel jsem nejdříve složit německou Abitur, pak následovalo 6-leté studium na LMU München. Uvádím to jen proto, že se budet určitě snažit zařadit mě do proletářské klasy, tedy difamovat mě na úroveň nevzělaného promitiva, který nemá co říci.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste, že předmluvu napsal Václav Klaus. Co má společného Erich Fromm a neomarxisté?

0 0
možnosti

Tak ono stačí, že historik Aleš Valenta působí jako analytik Institutu Václava Klause.

https://www.facebook.com/manipulatori/posts/1301960759987092/

1 0
možnosti

I78v56o 79B30o95u12š25e

30. 7. 2022 10:58

No vidíte, a dneska se tvoří nová uskupení novodobých dezolátů, taky protestujících proti světu. Vaše uskupení, vedené tou Majerovou, co je občas i Zahradníková, tam patří taky. Mimochodem, jak byste oznámkoval kompozici vašeho studenta provedenou v jednom dlouhém odstavci?

2 0
možnosti

Hodne studentu v zapsdni a severni Evrope(zdaleka ne vsichni, studenti narocnych technickych oboru nemeli na takove pitomosti vetsinou cas) v roce 1968, jak autor pise nacichlo Marxem, Mao a Marcusem (posledniho z nich sem uz tehdy povazovat za sarlatana), ale zajimave bylo, jak se ty ruzne levicacke seskupeni, alespon zde ve Skandinavii, uz v roce 1968 potiraly mezi sebou.

0 0
možnosti

Celý svět je narozpad a někdo píše takové kraviny. Ta kniha (podle popisu) není vhodná ani na WC. Rv

3 0
možnosti

Chlape, Aleš Valenta je akrobatickej lyžař, který jak první skočil trojitý salto s pěti vrutyR^... Ale to musíte mít taky přehled. Jako mám třeba já.R^

0 0
možnosti

Je to takR^.

"Náš" socialismus byl pro západní (nejen německé) studenty té doby málo radikální.

Jejich heslo bylo "Marx, Mao, Marcuse".

Dnes jsou oni a jejich následovníci nalezlí všude, ve vládách, byrokratických strukturách, orgánech EU, takže se nedivme, jak to tam vypadá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik