Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Jak je? Podporovatel trikolory herec Vyskočil vyjádřil podporu stalinististovi, ultrakomunistovi Skálovi v prezidentské volbě.

1 0
možnosti
ZZ

Je to jeho věc, koho chce volit, když jej jiní kandidáti nepřesvědčili !

Nebo vy už máte vhodného favorita ?

;-)

0 0
možnosti
ZZ

Kdyby ti představitelé trikolory, kteří se objevují v médiích byli aspoň o kapánek rozumnější. Ta předsedkyně

Zuzana Majerová Zahradníková

vystupuje jako trhovkyně s nevalným vzděláním - inu jako modrá straka - z jejichž hnízda také pochází.

;-(

0 1
možnosti
Foto

Trikolora vznikl jako trucpodnik Václava Klause mladšího, který doufal, že k sobě strhne značnou část členů ODS. Ale nestalo se, Václav Klaus mladší to pochopil a ještě před volbami do poslanecké sněmovny to raději zabalil.

0 0
možnosti
JK

Konzervativní člověk opravdu nechce rušit úřad ombudsmana a minimální mzdu, jak to navrhovala před volbama trikolora.:-/

0 0
možnosti
OF

Konzervativní síly ve vašem podání, autore, jsou jako stará šunka z konzervy vyrobená třetí říší nebo italskou fašistickou stranou. Chválením Orbána a Trumpa jste spáchal intelektuální sebevraždu a přiznal, že si jste si z historie příliš mnoho nevzal, když naletíte nacionalisticko-populistickým bláznům, kteří se nijak netají obdivem dnešního vedení Ruské federace.

Pragmatismus určitě není definován jako "udržení se u politického koryta i za cenu rozvracení státu", jak činí Trump, jehož politika vedla k útoku na Kapitol - k tomu jsou blíže slova jako sabotáž, korupce, vlastizrada, ztráta soudnosti. Orbán zase jde cestou Lukašenka, svobodná média v Maďasku ovládá vládnoucí strana, byl odstraněn systém brzd a protivah, který měl bránit ovládnutí jednou stranou, třešničkou na dortu jsou už jen klerofašistické výrazy Orbána a nenávist k menšinám. Opět ani to není pragmatismus, ale šílenství.

7 6
možnosti
JL

Uz jednou se vam oponoval, pane Flegle. Dnes jenom ze zacatku druheho odstavce vaseho prispevku. Znat pravdu o "utoku na Kapitol 6 ledna 2021" je v tomto okamziku jen demokraty vedeny "cirkus". Ne vsechno je pripusteno k obhajove te druhe strany. Zde, tato komise a jeji vznik, je ukazkou , kde se jiz Unie dostala. Sila jedne strany je pri tomto procsu ukazkova.

Neobhajuji Trumpa, ale natlak na jeho osobu je unikatni. Jeste pred zvolenim 2016, Hilery financovala napadnuti sveho protivnika jako ruskeho kolaboranta. Za pomoci cele skaly ustredni federalni spravy, cely ten cas jeho prezidenstvi je poznamenan utokem proti jeho osobe a jeho prezidenstvi.

To pokracuje jeste dnes, kdy jeho sidlo na Floride bylo obsazeno FBI a sest hodin prohlednuto vse i satnik jeho manzelky Melanie.

Nedivim se ceskym obcanum mit pohled na Trampa jako vy, pane Fleglre. Ta media nepisi znalosti z te druhe strany.

Dnes i Cesi plati za zmenu Trampovy ekonomicke politiky. Biden prvni dva dny a s dvema dekrety opustil sobestacnost USA v energii a nastolil cestu "green dilu" a zastavil vse co bylo po ruce. Dnes platime vsichni, jak USA tak Evropa i bez toho idiota Putina. Tod vse, co jsem chtel rici. Snad me "iDnes" nesmaze.

Dekuji za pozornost.

3 0
možnosti
Foto

Není mi jasné, jaké konzervativní síly pan autor jako člen Trikolory vyzývá ke sjednocení. A jen tak mimochodem kandidátky do komunálních i senátních voleb jsou už odevzdány. Z článku cítím frustraci autora z neúspěchu Trikolóry ve volbách do poslanecké sněmovny.

8 2
možnosti
Foto

Tak Orbán...kolik mají inflaci tam?O kolik klesla jejich místní měna?Jsou na tom nyní ještě mnohem hůř než my.Orban to je jen mix populismu,socialismu a komunismu...vše na dluh a k bankrotu.

6 3
možnosti
JZ

Jistě úspěšný Orbán už zavedl naftu a benzín na příděl. :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 28,82
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik