Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Tak vám nezbyde než emigrovat do Ruska ! Tam je fajn ;-D Vemte sebou celou Trikoloru a Okamurovou bandu.

0 4
možnosti
Foto

Ze nekdo hodnoti Nemecko (nebo jakoukoliv politiku jakehokoliv jineho statu) nerovna se adorace Ruska. Prominte, vas prispevek je mimo.

Nemecko s Merkelovou a frakce zelenych nejdrive odhlasovali nerizenou ekonomickou migraci z Afriky, aby pak s no-go zonami zjistili, ze by byly lepsi kvoty a premisteni migrantu do jinych statu. A ted zase odstavili sve jaderne elektrarny, pricemz poradci nasi vlady tvrdi, ze nemuzeme opustit energetickou burzu, protoze by to mohlo znamenat kolaps nemeckeho (!) prumyslu. Pokud budeme ve vleku Nemecka, jdeme naopak cestou udelat Putinovi radost, tj. oslabovat Evropu,pripadne smerovat k rozpadu EU. To chcete?

1 0
možnosti
JK

J47a49n 42K76a68r12a70s20e11k

24. 8. 2022 12:11

je zajimave, ze ti filozofove z te franfurtske skoly meli takovy svetovy zaber. Nejen v Nemecku, ale i v Parizi, Milane, Londyne a i v Americe rozpoutali to hnuti mladych proti starsi generaci. Je pravda , ze v Parizi to ridil jakysi Cohn-Bendit, coz byl napul Nemec, ale u hippies si nepamatuji, ze by to nejak Nemci organizovali.

Ale asi mi neco uniklo.

Druha moznost je ovsem, ze autor je totalne mimo.

Poznamka na okraj. Sektor zemedelstvi je financne nejvetsi v rozpoctu Evropy. A kdo ho ovlada a diktuje -> ano Francie. A kdo ma jedinou jakz takz schopnou armadu v Evrope?

2 0
možnosti
PK

To si nemyslím, naopak Německo jistě v tomto prostoru dominuje ....

0 0
možnosti
Foto

Můžete definovat jakým způsobem nám Německo poroučí?

A stále Trikolora brojí proti dodávkám zbraní na Ukrajinu?

8 2
možnosti
Foto

No nazdar. Tady se člověk ani nesmí na nic zeptat, aby nedostal mínus. Ale taky způsob argumentace.

2 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek. Onen starý Bismarckův výrok: „Německo je příliš silné na to, aby bylo jedním z evropských států, a zároveň příliš slabé na to, aby Evropě dominovalo.“ platí dodnes.

3 0
možnosti
Foto

Marx, Engels, Lenin, Stalin a další následně vrcholní komunisté vzývali třídní boj a vyvraždění třídního nepřítele, proto jsou všichni socialisti a komunisti vrazi.

Vámi vyjmenovaní (i nejmenovaní) čelní Němci toužili po světovládě Německa a násilí za každou cenu, proto jsou všichni Němci geneticky násilníci a vrazi.

Kolika národy a etniky bych mohl ve vašem duchu nesmyslně pokračovat....

Je samozřejmě, že při existenci států má každý z nich zájem prosazovat své představy svou vahou a slabší podléhají. Vždyť jsme svou podstatou šelmy a dravci. Ztotožňovat však všechny jedince s vládci v jejich slonovinových věžích je dosti nemoudré.

2 2
možnosti
ZZ

Skoro všechny národy někdy v minulosti zabíjely své nepřátele, případně i sami navzájem.

Jenom vy je raději takticky nevyjmenováváte.

:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik