Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlastně ani nevím, proč jsem celý ten nesmysl přečetl. Rv

0 0
možnosti

Protože doba je zlá a vláda neví kudy kam.

;-(

0 0
možnosti
Foto

A na Václaváku jste byl? Nebo dokonce mezi řečníky?

Klidné časy skončily anexí Krymu, jenže toho si nikdo nevšiml, zejména ne u nás. A 24.2. už to snad zjistil i silně nechytrý.

A jak byste to chtěl reálně řešit?

1 0
možnosti

Energetická krize = nedostatek zdrojů. Především ropy a plynu. Tyto komodity netěžíme a vždy je budeme kupovat v cizině. Byla tady jedna taková vláda, která nás uvrhla do závislosti na jednom nespolehlivém dodavateli. Víte, kdo byla ta vláda a kdo je ten dodavatel?

Současná vláda tuto situaci ani v nejmenším nezavinila. Zdědila jí a snaží se jí vyřešit jak nejlépe umí. V první řadě je potřeba zajistit, aby výše jmenované komodity byly vůbec pro naší zemi dostupné. To znamená zajistit dodavatele a transport. Dost složitý úkol. Žádná předchozí vláda nikdy nic takového řešit nemusela a už vůbec ne v časové tísni. Vy jste přesvědčen, že je vláda laxní a tento úkol neřeší?

Už vůbec nechápu, proč píšete o štědrosti vlády. Vláda nemá být štědrá. Vláda má dobře hospodařit. Za covidu si každý zvykl na státní kompenzace a mnoho jedinců bez nich najednou nedokáže žít. Ale za covidu byly kompenzace nařízené krizovým zákonem a vláda je platila dost neochotně až po naléhání opozice. Nyní nic takového oporu v zákoně nemá. Zdražení si každý musí vyřešit jak sám umí. Vláda se má postarat pouze o ty, kteří kvůli svým handicapům toto nezvládají.

O co víc vám jde?

4 1
možnosti
Foto

No vidíte a ono řešení je přitom tak jednoduché - Rusák odtáhne z Ukrajiny a cesta k novým klidným časům by byla otevřená...

6 1
možnosti

J37a97n 47R74á39ž

6. 9. 2022 14:21

Dospěl jsem k přesvědčení, že naše vláda spíše neumí, než že nechce najít řešení z velkému maléru, který nás nemine. A to je horší! Že brzy bude díky tomu velmi zle, je neodvratitelné.

2 2
možnosti

No, to máte sice pravdu, ovšem na obranu současné vlády jsem nucen konstatovat, že hledat řešení neuměla žádná vláda.

Ani Babišova, ani Topolánkova atakdále atakdále...

Takže dělat si iluze o tom, že kdyby u kormidla stál někdo jiný, že by to dopadlo jinak je velmi naivní.

8 0
možnosti

Dávat za vzor zloděje Orbána, který řeší ceny pohonných hmot tak, že je prodejcům nařizuje prodávat pod cenou a zabavuje přitom podnikatelům majetky, je chucpe. Rv

8 2
možnosti

Vládnoucí politická reprezentace se dopouští tr.č. dle par. 309 TZ, Vlastizrada "Občan České republiky, který ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312) nebo sabotáže (§ 314), bude potrestán odnětím svobody na patnáct až dvacet let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku, nebo výjimečným trestem.", formou rozvracení republiky. Míra zavinění jednotlivých osob musí být, a doufám, že i bude předmětem vyšetřování.

1 8
možnosti
Foto

Pevně věřím, že pan Okamura, pan Skála atp. trestu ujdou.

3 0
možnosti
Foto

Požádejte prosím své představitele, kteří mají blízko k panu Putinovi, aby odtáhl z Ukrajiny a přestal vydírat Evropu nedodávkami plynu.

A uvidíte, jak nám všem bude náhle blaze.

10 1
možnosti

Je zajímavé, že když chtěl Putin dodávat do Evropy více plynu skrz Nord Stream 2, tak EU řekla, že ne a dostavěný plynovod leží ladem....

4 0
možnosti

No ani dva svetry na zimu z lam asi nepomohou obyčejným lidem, pani Pekarová je ani nebude potřebovat, její slovník lépe nekomentovat, vizitku si vystavila velmi čitelnou.

A podnikatelé evidentně neoplývají nadšením z budoucnosti.

Podle červnových čísel jsou na tom špatně zejména energeticky náročnější odvětví jako chemický průmysl (-5,2 % meziměsíčně a -2,3 % meziročně) nebo zpracovatelé kovů (-8,3 % meziměsíčně a -10,5 % meziročně). A špatně jsou na tom také odvětví závislá na větších investičních projektech - například strojírenství (-7,9 % meziměsíčně a -7,4 % meziročně). (viz JB, hlavní ekonom Patria Finance)

5 3
možnosti
Foto

Vy máte vizitku také moc pěknou. A co zlý Colorado, ještě dřevem škudlí?

A nějaké řešení byste měl? :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik