Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zatím to tak optimisticky nevidím.

0 0
možnosti
ZZ

Já sice také ne, ale kdyby to naše předsednictví trvalo o chvilku dýl, tak by se nás ostatní členské státy EU, určitě rádi chtěly zbavit !

;-D

0 0
možnosti
Foto

EU se musi rozpadnout. Zacala byt kontraproduktivni. Pak je treba uzavrit neco jako bylo EHS a popremyslet nad volnym trhem jinak. Otazkou ale je, zda se nebude pak znovu opakovat dnesni situace, tj.opet se nabali statni aparat nekompetentnimi politiky a snahou ovladat staty. Proto si asi musime nabit hubu poradne, aby nas tyto pokusy do budoucna presly.

0 0
možnosti
Foto

Bude stačit, když se nejdřív rozpadne RF a její obdivovači (tzv. Ruso-Milky) už nebudou dostávat noty.

A pak už o EU strach mít netřeba. :-P

0 0
možnosti

Ne, že bych se vším, co je spojeno s Evropskou unií souhlasil, leccos by se dalo reformovat, ale rozpad EU znamená jednoznačně posílení proruských snah v zemích bývalého socialistického bloku (snad vyjma pobaltských republik). Trikolóra , IVK a SPD se na to jenom třepou.:-P

1 0
možnosti
ZZ

Pokud by došlo pouze k posílení proruských snah, tak by se na tom dalo jen a pouze vydělat !

;-)

0 1
možnosti
JD

EU musí být zásadně přestavěna. Jinak se opravdu rozpadne.R^R^R^

7 1
možnosti
JR

J89a63n 58R48á28ž

10. 10. 2022 18:58

Myslíte si, že lze přestavět dřevostavbu napadenou dřevomorkou nebo dům na hliněných základech prolezlý plísní?

7 0
možnosti
Foto

Schválně, co se rozpadne dřív, jestli EU nebo Trikolora. ;-D

9 0
možnosti

Nebo osobnost pana Míči (viz seznam jeho oblíbených autorů).:-)

1 3
možnosti
JR

J98a63n 84R38á91ž

10. 10. 2022 16:56

Předpokládám, že k rozpadu EU dojde jedině, když se Německo bude víc věnovat svým problémům , než záchraně předlužených zemi eurozóny. Obrovské dluhy zejména Francie a Itálie, jakož i Španělska nebo Belgie totiž už od letošního léta nejsou zaručeny německými dluhopisy a tak další emise dluhopisů těchto zemí budou mít jiné úročení než dosud, které tyto země v krizi, která tvrdě zasáhne Evropu teprve příští rok, budou splácet velmi obtížně.

Důvodem možného rozpadu EU tak nebudou týpci jako je Timmermans , Jourová nebo von der Leyen, stejně jako hlavní příčinou rozpadu RVHP nebyli exoti jako Jakeš , Bilak, či Husák, ale hlavní příčinou bude hospodářský úpadek a ztráta perspektivy životní úrovně obyvatel.

6 0
možnosti
ZD

I s vašim názorem souhlas. Jen ten úpadek je přímo zapříčiněn právě jmény, které uvádíte. Je sice otázkou, jestli jsou oni jen strůjci nebo pokorní vykonavatelé - nejspíše jsou obojí. Nadarmo se nehovoří o účelové snaze USA rozbít EU, aby jí tzv. nepřerostla přes hlavu. Takže se pravděpodobně potkalo víc věcí a nekonkurenční EU se bude hodit více mocnostem.

1 0
možnosti
JV

J18i97r83i 28V54r98a78b83e97c

10. 10. 2022 16:42

Možné to je. Nová EU bude ex EHS +Skandinávské země a jih a východ Evropy přes palubu. Ani bych se nedivil o takové Maďarsko, či Polsko a podobné není zájem.

0 0
možnosti
SB

Tak proč jejich parlamenty ratifikovaly náš vstup?

0 0
možnosti
JK

Mnohem dříve se dle mého názoru rozpadne ta vaše strana, která si hraje na ,,tradiční pravici" a přitom jste jenom ,,tradiční" parta ruských pohůnků.

20 3
možnosti
LH

Příklad čehokoli proruského v článku?

3 0
možnosti
JZ

J45a51n 25Z85i60e42g82l11e29r

10. 10. 2022 15:54

Pro mě jsou důležité názory odborníků. Viceprezident Svazu průmyslu a dopravy a úspěšný podnikatel Radek Špicar prohlásil, že vystoupení z EU by byla ekonomická sebevražda a já s ním souhlasím.

14 1
možnosti
LH

Oni existují odborníci na názor na EU? A řekl taky, zda by byla sebevražda vrátit EU před Lisabon?

1 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 28,82
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik