Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jake je reseni? Kdyby vlada chtela zahajit odkup strategicky nutnych infrastruktur, jako je voda a el.energie a rozhodla neplatit emisni povolenky a dostat se z podruci blaznive EU co se tyka green dealu a kvot s potravinami, pak by byl schodek obhajitelny, protoze by znamenal budouci prosperitu.

Pokud vsak padnou vydaje na dorovnani nesmyslnych zisku obchodnikum a socialni davky v souvislosti s nejdrazsi cenou el.energie, pricemz prumysl a firmy odchazi, pricemz stat nabira socialisticky smer, kdy chce navysovat dane a prerozdelovat za chvili 80% vsech prijmu, tak at jdou do kytek, nez zde bude 10%miliardaru a 90%stejne chudych.

2 0
možnosti
JL

Pane Šimone Mičo. Vase uvaha neni podlozena fakty proc Fialova vlada nesetri. Kritika je dobra. Jsem ji take zastancem. Ale k ni je treba pripojit i mozne reseni. A to je treba znat priciny prekroceni vydaju statu. Kde je ta sila, ktera nuti se vice zadluzovat.

Podivejme se blize na vas clanek. Vase reseni je odstoupeni vlady a vypsani novych voleb. Velmi jednoduche, ale s dalsim vydajem penez na nove volby. Pri nasem systemu, nebude zde vitezna strana s nad padesat procent volicu, tedy znovu koalice dvou i vice stran. Cas pro ziskani "koalicniho" programu a odhlasovani duvery tomu koalicnimu sboru, je casem v pokracovani vydaju penez na dluh. Minula vlada pracovala na koalici 7 mesicu. V jinem state (Belgii) se stejnym systemem voleb, trval ten cas ziskani programu koalice 13 mesicu.

Vydaje statu, ktere stat MUSI vyplatit, je ten "Damokluv mec" v cele te situaci. Predchozi vlady postavily ty schodky vydaju postupne a dnes na to doplacime. Svet se nezastavil a vydaje nutne v nakupu se zvetsily v dusledku nestabilniho dodavatele v zakladni surovine. Take podlozene politikou, ktera je pro nasi zemi neprijatelna. To vse bude mit i nova vlada ve vinku problemu.

Reseni je nutne, ale bude drasticke pro obcany. Dokazeme to prekonat?? Dokaze kterakoliv vlada vypracovat cestu k lepsi budoucnosti a predlozit ji obcanum?? Ty drasticke skrty MUSI prijit. Take Ustava musi byt zformovana na tolik, aby zastavila zlocin kradeze nasich penez pro osobni obohaceni politiku. To se delo za minule vlady. Beztrestne. Ustava je tak napsana. A to je ten dalsi schodek ve vydajich temi, kteri pochopily tu "krasu" Ustavy.

Jen jsem naznacil nekolik problemu, pane Šimone Mičo. Muzete neco dodat??

0 1
možnosti
ZZ

NERV navrhl této vládě celou řadu opatření pro snížení schodku.

Kolik si myslíte, že si z nich vláda už vybrala k realizaci ?

Pomůžu vám.

Ani jeden !

;-D

0 0
možnosti
Foto

Problém tkví v tom, že žijeme v 21. století a mnoho věcí se změnilo. Argumenty pro "nejsme ve válce" vycházejí ze zastaralých představ o řádu a uspořádání světa, drží se překonaných pojmů, vycházejí z nereálné představy, že smyslem války je především fyzicky zabrat území, okupovat. Jejím smyslem dnes ale může být také rozvrat vybraného státu, jeho rozbití zevnitř, rozeštvání jeho obyvatel proti sobě, zpochybnění demokratického uspořádání, směřování i zařazení země - v našem případě do struktur Evropské unie a Severoatlantické aliance.Existují tedy bohužel i velmi silné argumenty pro to, že Česká republika ve válce je. A dokonce mnohem déle než ode dne, kdy Rusko bezdůvodně napadlo Ukrajinu, tedy od 24. února letošního roku.Rusko proti Západu - a proti Česku obzvlášť - roky vede hybridní válku, tedy válku vedenou jinými zbraněmi, válku rozbíjející, rozdělující společnost. Co jiného než akt agrese, terorismu, války byly výbuchy muničních skladů ve Vrběticích, které zorganizovali agenti ruské tajné vojenské služby GRU? Rusko prohlásilo Česko za "nepřátelský stát. Co je k tomu prohlášení vedlo: odhalení viníků vrbětických výbuchů. Oni u nás zabili dva občany, způsobili miliardové škody a kvůli té pravdě,, jsme se stali nepřátelskou zemí.

5 1
možnosti
ZZ

Ty vaše bláboly snad ani nemá cenu vyvracet.

Z čeho jste to opsal ?

;-D;-D

2 5
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik