Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56a94n 62R32á15ž

24. 11. 2022 18:19

A proto také Evropa upadá a stává se čím dál víc v globálním světě nezajímavá. R^

0 0
možnosti

Když oni ti "pohodlní", kteří více berou, než přispívají, rozhodují volby...

2 0
možnosti

Ani se nedivím. Dříve byly základní potřeby rozděleny celkem rovnoměrně - práce, zábava, odpočinek a celkem to fungovalo. Pak přišla možnost podnikat a mnozí opravdu pracovali 25 hodin denně. Jenže covid a následné restrikce mnohým vše zmařil, tak se nedivím, že ten zájem klesá.

0 0
možnosti

Já spíš nechápu, jak může někde existovat 24% ubožáků, co práci za svojí nejvyšší prioritu považují.

0 0
možnosti

Tak z vašich oblíbených autorů je Robejšek usvědčený plagiátor, Hampl k jakémukoliv spolku se kdy přidal, ten putoval vzápětí do kytek a Jakl nominant hnutí SPD do televizní rady. No a hned je ta vaše pracovitost vidět ve správné perspektivě.

2 0
možnosti

Ano, máte pravdu, nikomu se nechce pracovat.

Na rozdíl od Vašich oblíbených autorů, všech těch Klausů a Jaklů, Tomských, ti skutečně dřou jak urvaní, bez nich, bez jejich práce, by se všechno sysypalo...

3 1
možnosti

J41a64n 77R27á81ž

24. 11. 2022 18:16

Reagovat na text, na to zřejmě nemáte a tak rejpete do autora. Na to stačí IQ žehličky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 28,82
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik