Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasická ukázka tzv. české "pravice" - proti EU, USA, nacionalisté...prostě Putinovi lidé.

2 0
možnosti

"Pojďme volit v co nejhojnějším počtu a nedopusťme, aby náš hlas propadl." - raději ať tisíckrát propadne, než abych volil nějakýho darebáka. :-P

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, prezident bude vždy rozdělovat, protože lidé mají různé názory, nerozdělenou společnost najdete možná v Severní Korei a to určitě není náš vzor.

Včera nebo kdy tragikomičtí hulákači cosi řvali u Hradu, že prezident má být prozápadní. Jsem se nasmál, protože Zeman byl prozápadní dostatečně, vždy byl pro EU, ale tito budou pořád mlet o Číně a Rusku. Západ už má nejlepší léta dávno za sebou, je spjatý s no-go zonami, zvýhodňováním menšin, s politickou korektností. Prezident ať je ten, kdo ví, že EU je nutnost, ale má být jen pro volný pohyb zboží a osob a bez hloupých nápadů nebo nápadů, které odporují i mírně nemocnému rozumu, jak řekl premiér Petr Fiala.

1 4
možnosti
Foto

Pane autore, přišel jste opravdu se skvělou nabídkou: Bašta nebo Babiš. ;-D

Inu, Trikolóra je opravdu autentická pravice.

3 0
možnosti
Foto

Nevím jak rozpoznat vlastence a jak definovat globalisty. Dle výkřiků z Ruska by se mohlo zdát, že právě tam hučí silný globalistický proud. Jeho odhodlání přívrženci si nad glóbem představují, kde všude by mohla být Rus. Dokonce až na Aljašce. A kdo jsou tedy ti, kdo jsou aktivními podporovateli Ruska a zároveň se prezentují jako vlastenci? Snad vlastenci beroucí na sebe úlohu být tím, co skřípe v mechanismu demokracie jako křemenný štěrk? Jako záhněda? Jako drahé kamení ceněné Ruskou federací?

1 0
možnosti

[...] Prezidentský úřad by přitom měl být vyvrcholením politické kariéry. [...]

Proc?

[...] Je ale potřeba, aby lidé k volbám šli, nezůstali doma a pak si nestěžovali, že to v tomto státě vypadá tak, jak to vypadá. [...]

Kdyby mely volby neco zmenit, tak by uz davno byly zakazany.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS