Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a16n 71M55a68r21e51k

7. 6. 2023 1:24

Kdo si myslel, že tato vláda nebude zvyšovat daně i přesto, že to tak slíbila, je totální naivka. Dle starého otřepaného...jen dvě věci jsou v životě člověka jisté...daně a smrt.

1 0
možnosti
Foto

Opravdu musíme zvýšit daně a proto jsem tuto vládu volil i s tím, že má životní úroveň půjde dolu. Navýšení daně není extrémní. V rámci představovaných opatření, mají skutečně široký záběr, dávají smysl. Zvedají se daně o 2% procenta.

2 7
možnosti

A výdaje se škrtají o nula nula nic. To jste mohl rovnou volit socany, ti by udělali totéž a alespoň by to přiznali před volbami

3 4
možnosti

Pokud by se vláda rozhodla šetřit výrazněji a oproti tomu daně nezvyšovat, možná by byly předčasné volby. V pěti koalici od prava do středuleva těžko dohodnete reformy ve stylu rakouské ekonomické školy. Jen si vzpomeňte na pravicovou předvolební rétoriku jistého Babiše a jeho obrat o 180° motivované zajsté jeho nezištnou touhou "pomáhat lidem".

2 1
možnosti
Foto

Pokud mysleli své předvolební sliby vážně, měli tuto eventualitu risknout.

4 2
možnosti
Foto

Tato vláda dostala obrovský mandát konsolidovat st.rozpočet seškrtáním výdajů. Bohužel tohoto mandátu nevyužila a to bude její konec. Jediným pozitivem této vlády je podpora Ukrajiny.

5 3
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,78
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik