Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to nemluvě o tom, že správný Český výraz výraz je "PŘÍVĚSEK" ne se "Š" vy ochránce Českého národa....

3 2
možnosti
DR

Je hezké, že jste si zahrál na učitele českého jazyka, ovšem věcného a podnětného k tématu blogu, jak to níže jednoznačně požaduje pan Flaška, tu nevidím nic.

2 4
možnosti
Foto

Tak podle mně se z České republiky po sametové revoluci nestal přívěšek. Ovšem z Vás se přívěšek stal určitě. Otázka z ní jen kde a u čeho?

4 1
možnosti
JZ

Některé jazyky skutečně zanikly nebo byly marginalizovány, a jestli jste dobře studovali jejich výčet podle autora, tak víte, že ve všech případech jsou to jazyky oblastí, které jsou na tom hospodářsky i kulturně mnohem lépe, než Česká republika. Tomu se říká střelba do vlastní nohy

Problém jazykového nacionalismu je ten, že všechny moderní jazyky jsou stejně dobré, takže vůbec nedává praktický smysl bojovat za jeden proti druhému--je to z ekonomické stránky úplně promarněné úsilí i čas, a ještě to vede k ničení hmotných statků. Východní Evropa ovšem sežrala nacionalistickou udici i s navijákem, a to je jeden z důvodů jejího politováníhodného stavu

2 1
možnosti
PB

Blbec, který si myslí, že stačí firmu přenést do daňového ráje (aniž by věděl co to znamená), a že ta už nemusí platit nikde daně, ten by neměl mít ani hlasovací právo, natož možnost se veřejně projevovat.

4 1
možnosti
Foto

Jasně. Daňové ráje jsou v podstatě daňová pekla, a ráje se jmenují jen proto, aby se tím zmátlo prohnilé a ideologicky zatuchlé Rusko.

1 0
možnosti
JP

Pište raději o něčem, čemu rozumíte a co jste prožil. Totéž platí o rudé "ekonomce" Švihlíkové. Dnes tu máme naprostou svobodu a životní úroveň jako nikdy v historii. Pokud to chcete změnit, jeďte si to nejdříve vyzkoušet na Východ. Chápu, od Putinovského SPD a komunistů nelze nic jiného než boj proti Západu očekávat.

7 2
možnosti
JM

J73a95n 75M77a10r66e40k

5. 2. 2024 17:43

Míčo, s vámi byla vždycky sranda....

7 1
možnosti
JL

Vite pane Šimone Mičo, osobne nemusim cist knihu pani Svihlikove. Stacil me ten porad na PBS (Public brotcating servis) v roce tesne po 89 roku. Pan Klaus pri navsteve USA se sesel s ekonomy a politiky a ti chteli vedet o jeho privatizaci. Mezi nimi byl tehdy znamy ekonom , mr Reich. (ministr v Clintonove vlade) Po Klausovo predneseni padla prvni a posledni otazka. Procedura procesu a podminka kontroly. Klaus ji nemel tak diskuze skoncila.

Klaus nemel zadnou kontrolu celeho procesu. Banka Hana v Uh. Hradisti byla ukazkou Klausovy politiky bez kontroly procedury. 25% rocniho uroku na vklady nalakalo mnoho obcanu. Po roce banka jiz nebyla a vlozene penize take ne..Tak pracovala privatizace.

Vy se dnes divite s takovou organizaci statu mit dobry cesky prumysl?? My nedokazeme udela zakon ktery nemusi hned byt novelizovan. Nebo upraven novou vladou. Atd, atd a atd...!!

Proto se nedivme takovemu nadpisu.

4 0
možnosti
JM

J26a82n 21M41a45r29e79k

6. 2. 2024 19:51

Co je to public brotcating servis? promimte, že moje chatrná angličtina na to nestačí.

0 0
možnosti
PK

Jen víc lidí jako jste vy. Miluji číst blogy uvědomělých členů SPD, Trikolory, PRO, KSČM a podobných, populistických spolků. To se vždy neskutečně pobavím. Od jejich fanoušků s vysokou školou života nemluvě.

Mě by jen zajímalo, co bude, až po vzoru vaší (fakt ne přímé) demokracie, vystoupíme z EU. Jak nahradíte ztracené trhy a jak si poradíte s ekonomikou.

Od vás čtu jen, jak je vše špatně. Podotýkám, že dnes jsem si přečetl Facebookový příspěvek jistého MuDr Davida a Okamury. Sice k popukání, ale představa, že tohle vede ČR...z toho mám opravdu osypky. To už mi jako humor nepřijde.

Zvláště když vidím, co předvádějí vaše vlády v některých městech. To ani ODS, v dobách největší slávy kmotrů nedávala. Průšvih ovšem je, že ti to dělali pro svůj zisk. Vy to děláte z naprosté neschopnosti cokoli řešit.

Už se seberte, chyťte se s rudou Zahradníkovou-Majerovou za ruku a jděte tam, kde se vám bude líbit. Nám bude líp a vy si konečně na vlastní kůži poznáte, jak moc lžete.

10 2
možnosti
Foto

P. Rozsívale, děkuji, že jste tradičně věcně a podnětně napsal něco k tématu blogu. Děkuji za nálepku - jsem tedy uvědomělý, minule kádrovák a předminule člen uličního výboru.

A zkuste to. Fakt si myslíte, že před rokem 1989 to u nás bylo lepší než teď jak tvrdí autor blogu? Myslíte, že se Váš mozeček dokáže pro jednou kromě nálepkování zamyslet?

10 1
možnosti
DR

Nevím tedy nic o tom, že bych psal o Vás, oslovoval jsem především autora. Úsměvné je, že nálepkář samotný, navíc s nadšením plusující i nálepkování svých kamarádů, kritizuje nálepkování. Vy neznáte to přísloví o tom volání do lesa? A tohle nálepkování jste tu s tou Vaší partičkou zavedly především vy, takže se nedivte a plně chápu, že Vám vlastní medicína nechutná.

A ta Vaše neustálá starost o téma je až dojemná. Copak nám k tématu napsal třeba pan Matuška? Poučte mě?

K Vaší otázce. Fakt nemám ve zvyku se dohadovat jestli byla hezčí nebo lepší ta nebo ona bábovička. To s radostí přenechám Vám. Každá doba totiž měla a má svoje plusy a mínusy a byť ta dnešní má pochopitelně těch plusů více, tak to neznamená, že v té minulé bylo špatně úplně všechno.

2 8
možnosti
DR

A teď to od místních uvědomělých diskutérů schytáte.

3 10
možnosti
PB

To bude tím, že oni tomu tématu opravdu rozumí. A to vás asi zmátlo, protože na to nejste ve svém sociálním okruhu zvyklý.

6 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik