Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas s článkem i s názory ve vašem profilu (až na ten fotbal) a karma. R^ Problém je, že jste byli málo slyšet před volbami a stěžovat si teď je pozdě.

EU se sama nerozpustí a vystupující zemi se mstí, jak jsme viděli.

Jedinou šanci vidím tehdy, až se naštve víc zemí najednou a přestanou platit do Bruselu desátky, protože Svaz Socialistických Států Evropy si v Bruseli sice rozvracet nenechají, ale zadarmo to dělat nebudou. Nechte tu hydru vyhladovět.

3 3
možnosti
Foto

Vy se sama chcete nechat vyhladovět? Prý je to zdravé, např. v Rusku jsou nejzdravější lidi na světě. ;-D

2 1
možnosti
JK

Téda to se často nevidí, jakýsi průzkum, který nezahrnoval Evropu jasně prokázal, že ta Evropa (o kterou vůbec nešlo) zaostává. Zbytek propagandy nemá cenu komentovat.

5 0
možnosti
JR

J40a28n 53R82á32ž

13. 12. 2021 18:36

Propagandy čeho?

1 0
možnosti
VV

Precet jsem si vase oblibene autory a vubec se nedivim tomu co jste napsal.

Spis bych se divil, kdybyste napsal neco jineho.

4 1
možnosti
Foto

Pan Komárek je má v knihovně taky. :-)

0 0
možnosti
JZ

J91a23n 79Z24i53e50g94l49e82r

13. 12. 2021 14:26

Vzhledem k volebním výsledkům Trikolory se zdá, že většina lidí o její rady nestojí. ;-D

5 5
možnosti

M85a74r26t82i93n 96Š91u44l84c

13. 12. 2021 15:56

Bohužel.

Ale to neznamená, že připomínání "normálního světa" a toho, že "bohatství vniká z práce" nemá význam.

Prostě je taková doba, kdy se nám tradiční hodnoty nějak ztrácejí v celém tom systému dotací, pobídek, náhrad, kompenzací, podpor, dávek, příspěvků.. A to všechno do značné míry na dluh.

Dokud lidem prší peníze a dávky ...moc se neptají odkud se berou a jak je to dalece "udržitelné" (přitom je to tak módní pojem). Ale do budoucna je potřeba, aby si to lidé zase připomněli.

Ta Evropa v těch technologiích skutečně již zaostává nejen za USA ale už i za Čínou.

Asi největší evropskou chloubou je automobilový průmysl .. Ale jaké jsou perspektivy? Jistě, přechod na elektromobilitu ...ale to již nikdy nedosáhne toho dnešního rozsahu a postavení..

3 2
možnosti
Foto

Jak se rozhodneme? Společnost není homogenní, nýbrž sestává z různých sociálních vrstev. Jak chcete dosáhnout uvedených cílů? Kdo bude jejich tahounem? Trikolora jistě ne. To je nacionalistické shromaždiště zoufalců, které jinde nevzali. Rozhodující bude, aby se našli spojenci ve velkých zemích - DE, FR, IT? Kdo to je? V Německu jistě ne AfD, ale podle mě FDP. Ve Francii jistě ne le Penová, v Itálii justě ne Salvini, ani Pět hvězd

1 0
možnosti
Foto

Evropa je až na několik ostrůvků v rukou socialistů a populistů.

3 0
možnosti
Foto

Ještě že tu máme Ruskou federaci, kde je tomu právě naopak. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,98
  • Průměrná čtenost 593x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik